De werken aan de Sint Joseph te Brussel zijn begonnen!

Bron: District België - Nederland

De restauratiewerken aan de gevel en de torens van de Sint-Jozefkerk zijn begonnen. Dit nationale heiligdom gewijd aan de patroonheilige van België, gelegen in het hart van de oude Leopoldwijk en een parel van het Brusselse architecturale erfgoed, heeft geleden onder de tand des tijds en is toe aan een grondige restauratie. Het is een ambitieus project dat de komende twee jaar zal plaatsvinden. Voor dit project zijn natuurlijk veel middelen nodig. Donaties en bijdragen van alle weldoeners zijn dan ook van harte welkom.

Wenst u dit prachtige project te steunen?

U kunt belastingvrij schenken via de Koning Boudewijnstichting, die meewerkt aan het project. Schenkingen van €40 of meer per jaar aan de Stichting genieten van een belastingvermindering van 45% van het werkelijk gestorte bedrag (art. 145/33 CIR).

Gebruik het formulier dat online beschikbaar is op donate.kbs-frb.be.

Je kunt ook bijdragen via overschrijving op de projectrekening Sint-Jozef vzw, beheerd door de Koning Boudewijnstichting, rekeningnummer BE10 0000 0000 0404 BIC: BPOTBEB1 van de Koning Boudewijnstichting met de gestructureerde vermelding 623/3725/10021. Schenkingen op deze projectrekening van de Stichting zullen uitsluitend worden gebruikt voor de restauratie van de voorgevel en de geklasseerde torens van de Sint-Jozefkerk.

E.H. de Sivry, districtsoverste